Лидерът на ГЕРБ обеща подкрепа, ако се сформира програмен кабинет

...
 Лидерът на ГЕРБ обеща подкрепа, ако се сформира програмен кабинет
Коментари Харесай

Борисов намери формулата за връщане във властта: Радев да даде третият мандат на ДБ!

 Лидерът на ГЕРБ даде обещание поддръжка, в случай че се образува програмен кабинет с министър председател проф. Габровски

Оптимист съм за третия мандат, само че в случай, че президентът Румен Радев връчи третият мандат на „ Демократична България “ и се образува програмен кабинет с министър-председател проф. Николай Габровски. Това показа във Facebook водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. След среща със симпатизанти в Монтана той даде обещание поддръжка от партията му за съставяне на държавно управление с мандата на Демократична България.

„ Считам, че вторият мандат няма да бъде сполучлив, тъй като „ Продължаваме промяната “ изпаднаха в изолираност с бруталните си и недомислени оферти. Системните партии спряхме популистките им оферти за закони. “, посочи Борисов.

„ Предстои една доста сложна година за България. Не би трябвало позволяваме и с градовете да се случи това, което самозванците от “Промяната ” направиха с страната “, прибавя той.

„ Благодарение на водачеството на ГЕРБ-СДС Народното събрание одобри 16 закона и 8 ратификации за 66 дни. Предишният парламент с болшинството на Политическа партия, Демократична България, Българска социалистическа партия и Има Такъв Народ одобри едвам 3 закона и 4 ратификации за същия интервал. Пречеше им интернационалното състояние, климатичните промени, близко преминаващи към Земята метеори и най-много младежите от ГЕРБ “, разяснява някогашният министър председател. 

„ В Народното събрание вършат усещане големите евроатлантически болшинства – за военната помощ за Украйна, за Еврозоната, за Шенген, за евроинтеграцията на Северна Македония. При всяко гласоподаване има сред 158 и 175 гласа „ за “. Целият либерален свят оказва помощ на Украйна, а помните ли по какъв начин ни плашиха, че това ще ни въвлече във война. Дори се забавихме прекомерно с това решение, тъй като държавното управление на Кирил Петков се колебаеше “, прибавя той.

„ ГЕРБ-СДС, Демократична България, Движение за права и свободи и БВ направиха доста положителни болшинства. Правителство с сходно болшинство зад експретен кабинет може да направи България доста по-стабилна от това, което би се случило след последващи избори “, посочи Борисов. 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР